Iloa ja piristystä pääsiäisen kylpyhetkiin Lushista

Viime aikojen iloisimpia uutisia blogisydämessäni on ollut tieto siitä, että aloitan bloggariyhteistyön Lushin kanssa! Lushin on niitä harvoja kosmetiikkaa valmistavia yrityksiä, joiden liikkeissä vierailen säännöllisesti ja joiden viestintää seuraan myös somessa.

Miten kosmetiikka liittyy kulttuuriin, saattaa joku ihmetellä? Pidän pienistä rituaaleista ja yllätyksistä etenkin kauan odottamieni  teosten ja esitysten yhteydessä, sillä siinä missä kulttuuri puhuttelee ja myös avartaa mieltä ja sydäntä, ihanat tuoksut ja hemmotteluhetket hellivät kehoakin. Tahdon myös panostaa eettiseen kosmetiikkaan, sillä siitä tulee hyvä mieli ja uskon, että mikään teko ei ole liian pieni eettisemmän tuotannon ja kaupan eteen.

Olen aiemminkin seurannut Lushin sesonkituotteita mutta tästä edespäin jaan ihastuksiani ja kokemuksia myös teidän kanssanne. Kävin Mannerheimintien liikkeessä tutustumassa sinne ilmestyneisiin pääsiäistuotteisiin, joista poimin esiteltäväksi kylpytuotteiden suosikkini. Tuotteet ovat tosiaan sesonkituotteita eli saatavilla vain rajatun ajan.

 

img_2147

Free Rangers:eiksi nimetyt vegaaniset kylpypallokanaset herättivät huomioni ensimmäiseksi. Arvelisin, etteivät ne ilmeistä päätellen viihdy erityisemmin kuivalla maalla vaan kaipailevat jo kylpyammeisiin ja jalkakylpyihin sukeltelemaan.

Olen nauttinut erityisesti Lushin kylpytuotteiden raikkaista ja luonnollisista tuoksuista. Free Rangers:ien bergamottiöljy ja mustaherukka sopivat ihanasti yhteen ja takaavat virkistävän kylpyhetken. Alapuolella leijailevat myös vegaaniset April Showers -kylpypilvet, joissa on niin kaakaovoin kuin orvokin ja tonkapavunkin vivahteita!

 

img_2148

Vegaaniset Golden Egg -kylpypallot kimaltelevat houkuttelevasti niin kädellä kuin kylpyvedessäkin. Kultainen glitter on valmistettu merilevästä eikä kuormita luontoa kuten kosmetiikassa yhä paljon käytetty muoviglitter. Kultamunien tuoksun taikana on Lushin klassikko, hunajaisen ihana Honey I Washed The Kids!

 

img_2143

Bunch of Carrots -kylpyporkkanat tuovat yhteen buchuöljyn, bergamottiöljyn ja sisialaisen sitruunaöljyn raikkauden. Tämäkin tuote on vegaaninen ja yksi porkkana lupaa haukkaajalleen ainakin kolme virkistävää kylpyä.

 

img_2149

Epäilyttävästi unelmieni lusikkaleiviltä näyttävien Cream Egg:ien salaisuus piilee vihermintussa ja reilun kaupan luomukaakaovoissa. Nämäkin munat poreilevat loistoonsa kylpyvedessä ja koska hinta tästä uupuu, on lienee paikallaan kertoa, että se on 7,95€.

 

img_2146

Free Rangersit ovat kokoontuneet tarmokkaina vartioimaan myös suurempia pääsiäisotuksia eli vegaanisia Big Fish -lahjapakkauksia. Iloisen kangaskääreen sisältä paljastuu artikkelikuvassakin ollut Poisson D’Avril -kylpyvaahto, April Showers -kylpypallo ja Here Comes the Sun -kiinteä suihkugeeli.

 

Suosittelen tutustumaan myös muihin Lushin pääsiäistuotteisiin!

 

Seuraavassa Lushiin liittyvässä postauksessa kerron enemmän siitä, miksi juuri Lush on sydäntäni lähellä ja pohdin, mitä merkitystä yhteiskunnallisesti on eettiseen kosmetiikkaan ja kauppaan panostamisella.

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s